Hur man installerar webbmail på Pofii cPanel: En steg-för-steg-guide 2023

2023-09-28 17:56:35
Performance-Optimized Fast Internet Integrations - POFII

Inledning

E-post är ett viktigt verktyg för alla webbplatser. cPanel, den populära kontrollpanelen för webbhotell, tillhandahåller ett funktionsrikt webbmailgränssnitt för att hantera webbplatsens e-postkonton. Den här guiden tar dig igenom stegen för att konfigurera webbmail i Pofiis cPanel-gränssnitt.

Åtkomst till cPanel

Först loggar du in på ditt Pofii-konto. Från din instrumentpanel klickar du på lämplig domän och sedan på "Hantera". Detta tar dig till cPanel-gränssnittet.

Skapa ett e-postkonto

1. Navigera till E-postkonton

I cPanel-gränssnittet letar du upp avsnittet "E-post" och klickar på "E-postkonton".

2. Skapa ett nytt e-postkonto

Klicka på knappen "+ Skapa". Du uppmanas att fylla i uppgifter som e-postadress, lösenord och lagringskvot. Fyll i dessa uppgifter och klicka på "Skapa".

Tillgång till webbmail

1. Navigera till Webmail

Tillbaka till huvudgränssnittet i cPanel, leta reda på avsnittet "E-post" igen, men klicka den här gången på "Webmail".

2. Få tillgång till e-postkontot

Du ser en lista över dina e-postkonton. Klicka på "Kontrollera e-post" bredvid det e-postkonto du vill komma åt. Detta tar dig till webbmailgränssnittet där du kan hantera dina e-postmeddelanden.

Slutsats

Med detta har du framgångsrikt konfigurerat webbmail för din domän på Pofiis cPanel. Du kan nu skicka, ta emot och hantera din e-post direkt från cPanel-gränssnittet. Kom ihåg att du kan skapa flera e-postkonton, vilket gör det enklare att organisera din kommunikation.